На трасі Одеса — Рені легковик, в якому були діти, зіткнувся із вантажівкою

В результаті аварії в Одеській області травмувалися двоє дорослих та троє дітей

Сьогодні, 26 серпня, о п'ятій ранку на трасі Одеса — Рені поблизу села Маяки, сталася дорожньо-транспортна подія. Внаслідок зіткнення легковика і вантажівки постраждала родина з п'ятьох осіб, серед них троє дітей.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Попередні дані, отримані поліцейськими, свідчать про те, що 43-річний водій автомобіля "ВАЗ", рухаючись у напрямку міста Рені, допустив  зіткнення з автомобілем MAN під керуванням 36-річного чоловіка. Останній виїхав на смугу руху в попутному напрямку.

В результаті аварії травмувалися водій легкового автомобіля і четверо пасажирів: двоє 10-річних синів, 16-річна донька та 39-річна дружина. Дітей госпіталізували до Одеської обласної дитячої лікарні, а дорослих доставили до міської лікарні.

Водій вантажівки не постраждав у цій аварії. Поліція перевірила його на наявність сп'яніння, і виявилося, що він був тверезим. В лікарні у водія "ВАЗу" були взяті біологічні зразки для визначення наявності алкоголю в його організмі.

В рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 КК України правоохоронці помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають. Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними за кермом, аби вчасно зорієнтуватися при зміні дорожньої обстановки, — йдеться в повідомленні.

На Одещині зранку 24 серпня на трасі, яка з'єднує Йосипівку і Ширяєве сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок неї загинув 61-річний чоловік.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися