Пожежа в житловому будинку в Одесі: є жертви

Вогонь охопив площу у 2 м² у п’ятиповерховому будинку в Одесі

Вчора ввечері 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. 

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Зусиллями вогнеборців вдалося швидко локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 20:57 вогонь було повністю ліквідовано на площі 2 м². На жаль, під час гасіння пожежі було виявлено тіло господаря квартири, чоловіка 1935 року народження. 

Причини пожежі наразі встановлюються, а розмір завданих збитків також потребує уточнення. На місці події працювало 5 одиниць пожежної техніки та 22 рятувальники.

З огляду на те, що пожежна безпека є дуже важливою, особливо вдома, ось п’ять правил, які можуть допомогти у запобіганні пожеж:  

  • Не залишайте електроприлади включеними, коли ви покидаєте дім. Вимикайте електроприлади, такі як праска, тостер або чайник, коли вони не використовуються.  

  • Не залишайте підключені до електромережі зарядні пристрої для мобільних телефонів та інших гаджетів на ніч під зарядкою.  

  • Не зберігайте запальні речовини та легкозаймисті речі поруч з електричними приладами або джерелами тепла.  

  • Поставте вогнегасник в легкодоступне місце та переконайтеся, що всі члени родини знають, як ним користуватися. Також, не забувайте періодично перевіряти термін придатності вогнегасника.  

  • Не перевантажуйте розетки електричними приладами. Не використовуйте тріснуті розетки та проводи. Розетки, які нагріваються, повинні бути замінені.

Також, “Коментарі” писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися