Вночі на Одещині горів продуктовий магазин: подробиці пожежі

Вогонь охопив площу у 90 м² в крамниці на Одещині

Сьогодні вночі 30 серпня о 01:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в крамниці на Одещині. Вогонь охопив дах продуктового магазину в селі Великодолинське на вулиці Станційна.  

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Зусиллями вогнеборців вдалося локалізувати загоряння о 2:55, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 3:03 вогонь було повністю ліквідовано на площі 90 м². На щастя, під час гасіння пожежі загиблих та постраждалих виявлено не було. 

Причини пожежі наразі встановлюються, а розмір завданих збитків також потребує уточнення. На місці події працювало 2 одиниці пожежної техніки та 9 рятувальників від ДСНС та 1 одиниця техніки та двоє рятувальників від місцевої пожежної команди “Великодолинське”.

З огляду на те, що пожежна безпека є дуже важливою, особливо вдома, ось п’ять правил, які можуть допомогти у запобіганні пожеж:  

  • Не залишайте електроприлади включеними, коли ви покидаєте дім. Вимикайте електроприлади, такі як праска, тостер або чайник, коли вони не використовуються.  

  • Не залишайте підключені до електромережі зарядні пристрої для мобільних телефонів та інших гаджетів на ніч під зарядкою.  

  • Не зберігайте запальні речовини та легкозаймисті речі поруч з електричними приладами або джерелами тепла.  

  • Поставте вогнегасник в легкодоступне місце та переконайтеся, що всі члени родини знають, як ним користуватися. Також, не забувайте періодично перевіряти термін придатності вогнегасника.  

  • Не перевантажуйте розетки електричними приладами. Не використовуйте тріснуті розетки та проводи. Розетки, які нагріваються, повинні бути замінені.

Також, “Коментарі” писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися