«Інфоксводоканал» оновлює водопровід на вулиці Семена Палія: сьогодні буде відключена вода в декількох будинках

«Інфоксводоканал» оновлює водопровід на вулиці Семена Палія: сьогодні буде відключена вода в декількох будинках

"Інфоксводоканал" продовжує масштабну заміну застарілих мереж і обладнання. Фахівці компанії постійно складають плани заміни мереж. Першочергова увага приділяється самим аварійних ділянках. Разом з цим, при виникненні аварійних пошкоджень на мережах співробітники водоканалу намагаються не просто ремонтувати трубу, а в міру можливості змінювати її на нову.

Зараз працівники водоканалу завершують оновлення ділянки квартального водопроводу по вулиці Семена Палія в районі будинку №70 / 1, на якому в останні місяці почастішали аварії.

Підготовчі роботи тривають вже кілька днів. Щоб мінімізувати незручності для споживачів, фахівці водоканалу заздалегідь проклали майже 150 метрів нов ої поліетиленів ой труби діаметром 225 мм, яка прослужить не менше 50 років. Крім цього встановлять нову запірну арматуру. Таким чином споживачі зазначеного району зможуть отримувати якісні та безперебійні послуги водопостачання.

Фахівцям залишилося тільки провести роботи з підключення нових комунікацій в існуючу систему водопостачання, для чого доведеться тимчасово обмежити подачу води довколишніх будинків.

У зв'язку з цим, звертаємо увагу, що   16 жовтня 2020 року з 09:00 до 22:30   буде припинено подачу води споживачам наступних вулиць міста:

- Семена Палія, 60-78, Марсельська, 29, 31, Ростовська 2, 4.

Філія "Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасово заподіяні незручності.

Телефон для довідок: 705-55-05, 068-905-55-05, 066-905-55-05, 093-17-00-155 (цілодобово)

Джерело: Инфоксводоканал


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися