Смертельна ДТП в Одеській області: подробиці інциденту

Водій автомобіля Mitsubishi Lancer перевищив швидкість та не впорався з керуванням

На Одещині вчора, 9 вересня, о п'ятій годині вечора в місті Біляївка сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій автомобіль Mitsubishi Lancer з’їхав з дороги та перекинувся. Внаслідок аварії  водій автомобіля загинув.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними, 32-річний водій автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись в напрямку міста Теплодар, порушив правила дорожнього руху, перевищивши швидкість, і втратив керування над автомобілем. В результаті цього транспортний засіб виїхав з дороги та перекинувся.

Водій автомобіля загинув на місці події. Двоє його пасажирів, 32 та 37 років, отримали серйозні тілесні ушкодження і були негайно госпіталізовані до Біляївської районної лікарні.

Поліція розпочала розслідування цього події та внесла відомості про неї до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Інцидент кваліфікується за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до смерті або тяжких тілесних ушкоджень).

На місці події працювали слідчо-оперативна група та патрульна поліція, які проводять необхідні експертизи та дослідження для встановлення обставин ДТП. Транспортний засіб було заарештовано в рамках кримінального провадження.

Нагадаємо, що на Одещині 24 серпня на трасі, яка з'єднує Йосипівку і Ширяєве сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок неї загинув 61-річний чоловік.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися