Нічний наліт дронів на південь Одещини: поліція показала наслідки

Внаслідок атаки окупантів по півдню Одеської області постраждали сім людей

Сьогодні вночі 6 вересня ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed-136. На місці влучань працюють співробітники поліції, щоб задокументувати черговий злочин російських окупантів. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. 

Внаслідок цієї атаки поранення середнього та важкого ступеня отримали сім людей. Руйнування зазнали різні об'єкти, зокрема припортова та цивільна інфраструктура. На місці влучань виникла пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці ДСНС. 

Наразі поліція займається розслідуванням події. Правоохоронці проводять огляд місць влучань, документують наслідки ворожої атаки та збирають матеріали для подальшого розслідування. На цей час факт цієї атаки було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни.

Закликаємо громадян не ігнорувати сигнал "Повітряна тривога", а відразу прямувати в укриття і перебувати там до сигналу “Відбій”. Це збереже ваше здоров’я та життя, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Сьогодні вночі, окупанти здійснили дронову атаку портової та цивільної інфраструктури Одещини. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися