Прорив труби на площі в Одесі: коли усунуть аварію

Під час аварійних робіт на площі Толбухіна можливі відключення води та складнощі руху транспорту

На площі Толбухіна у зв’язку з усунення аварії на водопроводі проходять ремонтні роботи. Це може призвести до тимчасового відключення водопостачання та складнощів у дорожньому русі на цій території.

Про це повідомляє пресслужба “Інфоксводоканалу”.

Фахівці компанії наразі займаються аварійним ремонтом, що передбачає розкопки на проїжджій частині. Основна мета — відновити водопостачання для прилеглих будинків, полагодивши ушкоджену трубу. Після цього планується заміна аварійного водоводу на новий, сучасний. Трубопроводи з плином часу зношуються та потребують регулярної заміни. Однак ця процедура вимагає значних витрат, оскільки ціни на матеріали виросли в декілька разів.

Звертаємось із проханням до всіх споживачів, які заборгували за надані послуги майже пів мільярда гривень, погасити заборгованість, адже за ці кошти можна купити тисячі метрів нових труб та знизити кількість аварійних проривів, — йдеться в повідомленні.

Під час аварійних робіт, працівники намагаються мінімізувати відключення води та працюють під тиском в системі. Головна мета — не відключати значну частину споживачів та усунути аварію до кінця поточного дня.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що сьогодні 15 вересня в частині Одеси відключили водопостачання. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт працівниками “Інфоксводоканалу”.     



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися