Ківалов хоче побудувати на узбережжі елітні котеджі

Ківалов хоче побудувати на узбережжі елітні котеджі

Скандально відомий екс-нардеп, Президент Одеської юракадемії і МГУ Сергій Ківалов планує забудувати прибережні схили Одеси 3-х поверховими елітними котеджів від 8-ої до 10-ої станції Великого Фонтану (практично до самого колишнього готелю Марістела. Нині - Стелла). Будівництво елітних котеджів завуальовують під так звані спальні корпуси для студентів Міжнародного гуманітарного університету, президентом якого є сам Ківалов. Йдеться про забудову понад 6 Гектором прибережних схилів.

Земельна ділянка скандальний екс-нардеп отримав ще в 2009 році (рішення Одеського міськвиконкому від 28.07.2009 р №868).

Ескізний проект розроблений таким собі ТОВ "Студіо - С", директором якого є близький друг Ківалова - Слюсаренко С.В. Будувати будуть, природно, під виглядом спортивно-оздоровчого комплексу.

Замовником виступив сам Міжнародний гуманітарний університет, який свого часу вже отримав шматок землі на 8-ій Фонтана для особистого особняка Ківалова, більш відомого, як "Замок Гаррі Поттера".

Судячи з ескізів і візуалізації, студенти ківаловської МГУ - справжні щасливчики. Президент вузу потурбувався для них про найкращих умовах розміщення.

Те, що Сергій Ківалов назвав кемпінгом для відпочинку своїх студентів, буде виглядати елітним житлом, вартістю від 500 тис. $ За кожен індивідуальний котедж.

Висота кожної будівлі - 3 поверхи, площею - від 90 до 110 кв.м.

За проектом Ківалова заплановані комплекси справжнього VIP-уровня.

На першому поверсі кожного номера розміститься боксового гараж на одне машиномісце, передпокій, коридор, топкова, санвузол, вітальня і їдальня.

На другому поверсі планується спальня, коридор, гардеробна, 2 санвузли, комора, кабінет, дитяча. Мабуть, для студентів МДУ старших курсів, які встигли обзавестися сім'єю з дітьми.

На третьому поверсі будуть розміщені спальня, гардероб, санвузол, комора і навіть більярдна.

Крім самого будівництва елітних котеджів, Ківалов планує намити додаткову територію пляжу 0,55 гектара, побудувати парковку і ресторан.

Забудовувати прибережні схили Ківалов планує вже на початку 2021 року.

Якщо ж, звичайно, довірливі одесити і залякані студенти його вузів, проголосують на місцевих виборах за його кишенькову "Морську партію" і за нього особисто.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися