На Одещині сталася пожежа в закинутому будинку: подробиці

Вогонь охопив площу у 30 м² у закинутому будинку на Одещині

Вчора вдень 23 вересня о 14:47 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в закинутій будівлі у Білгород-Дністровську по вулиці Шабська. Після прибуття на місце події встановлено загоряння  сміття.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.  

Зусиллями вогнеборців вдалося о 15:00 локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 15:06 вогонь було повністю ліквідовано на площі 30 м². На щастя, під час гасіння пожежі загиблих та постраждалих не було.

Причина пожежі та розмір завданих збитків потребує уточнення. На місці події працювало 2 одиниці пожежної техніки та 10 рятувальників. 

З огляду на те, що пожежна безпека є дуже важливою, особливо вдома, ось п’ять правил, які можуть допомогти у запобіганні пожеж:    

  • Не залишайте електроприлади включеними, коли ви покидаєте дім. Вимикайте електроприлади, такі як праска, тостер або чайник, коли вони не використовуються.    

  • Не залишайте підключені до електромережі зарядні пристрої для мобільних телефонів та інших гаджетів на ніч під зарядкою.    

  • Не зберігайте запальні речовини та легкозаймисті речі поруч з електричними приладами або джерелами тепла.    

  • Поставте вогнегасник в легкодоступне місце та переконайтеся, що всі члени родини знають, як ним користуватися. Також, не забувайте періодично перевіряти термін придатності вогнегасника.    

  • Не перевантажуйте розетки електричними приладами. Не використовуйте тріснуті розетки та проводи. Розетки, які нагріваються, повинні бути замінені. 

Нагадаємо, що вранці 23 вересня о 8:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у будівлі на вулиці Садова в Одесі. Вогонь охопив двоповерхову будівлю ресторану “Котелок”.   




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися