Смертельна пожежа в приватному будинку на Одещині: подробиці

Вогонь охопив площу у 50 м² на даху приватного будинку на Одещині

Вчора ввечері 26 вересня о 23:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в селі Миколаївка Одеського району. Вогонь охопив дах житлового будинку.   

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.  

Зусиллями вогнеборців вдалося о 23:57 локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 00:01 вогонь було повністю ліквідовано на площі 50 м². На жаль, під час гасіння пожежі було виявлено тіло господаря будинку, чоловіка 1965 року народження.   

Причини пожежі та розмір завданих збитків потребує уточнення. На місці події працювали рятувальники ДСНС та пожежна техніка.

З огляду на те, що пожежна безпека є дуже важливою, особливо вдома, ось п’ять правил, які можуть допомогти у запобіганні пожеж:    

  • Не залишайте електроприлади включеними, коли ви покидаєте дім. Вимикайте електроприлади, такі як праска, тостер або чайник, коли вони не використовуються.    

  • Не залишайте підключені до електромережі зарядні пристрої для мобільних телефонів та інших гаджетів на ніч під зарядкою.    

  • Не зберігайте запальні речовини та легкозаймисті речі поруч з електричними приладами або джерелами тепла.    

  • Поставте вогнегасник в легкодоступне місце та переконайтеся, що всі члени родини знають, як ним користуватися. Також, не забувайте періодично перевіряти термін придатності вогнегасника.    

  • Не перевантажуйте розетки електричними приладами. Не використовуйте тріснуті розетки та проводи. Розетки, які нагріваються, повинні бути замінені. 

Нагадаємо, що вранці 23 вересня о 8:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у будівлі на вулиці Садова в Одесі. Вогонь охопив двоповерхову будівлю ресторану “Котелок”.   




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися