Незаконна “подорож” за кордон: на Одещині затримали групу чоловіків

За послуги із незаконного перетинання кордону порушники заплатили по 4-5 тисяч доларів

В Одеській області, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали групу чоловіків, які намагалися незаконно потрапити в Молдову через транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені. За такі дії правопорушникам загрожує адміністративна відповідальність.  

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

За даними прикордонників, троє осіб із Дніпропетровської та Харківської областей знайшли закритий телеграм-канал в якому організатори надавали “послуги" з незаконного перетинання кордону та отримали відповідні інструкції щодо подальших дій.

Така “мандрівка” коштувала кожному чоловіку на суму від 4000 до 5000 доларів США. Діставшись Одеси, "ухилянти” намагалися пройти контрольний пост "Маяки" в нічний час. Завдяки оперативній інформації та рішучим діям прикордонників, порушників та їх незаконні наміри було виявлено та затримано.

Чоловіків притягнули до адмінвідповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону”. Відповідне правове рішення прийме суд, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині Подільський прикордонний загін виявив та затримав сімнадцятьох громадян України, які спробували незаконно перетнути державний кордон. Ними виявилися мешканці Рівненської, Донецької, Одеської, Херсонської, Сумської, Хмельницької та Черкаської областей. 


Джерело: За послуги із незаконного перетинання кордону порушники заплатили по 4-5 тисяч доларів


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися