Наслідки атаки ”Шахедів” по Одеській області: скільки будинків залишилися без світла

В результаті обстрілу Одеської області були пошкоджені об’єкти електромереж

В ніч на 12 жовтня внаслідок атаки дронів-камікадзе по Одеській області були пошкоджені об’єкти електромереж. Енергетики весь почали працювати над поверненням як тільки отримали дозвіл від ЗСУ та ДСНС.  

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.   

Вночі 12 жовтня ворог в черговий раз атакував Одеську область. Внаслідок обстрілу було пошкоджено об’єкти електромереж, а без світла залишилися 49 домівок.

Ми взялися до відновлення, щойно отримали дозвіл ЗСУ та ДСНС. Станом на 18:00 всі клієнти зі світлом. Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи, – йдеться в повідомленні.

Куди звертатись у разі відключення світла    

У разі відсутності електропостачання, громадян просять повідомити ДТЕК за допомогою наступних способів:      

  • у приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі;     

  • у розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті;     

  • зателефонувавши до кол-центру за номерами +38 (068/095/073) 750 90 90 (мобільний) або +38 (048) 705 90 90 (стаціонарний).     

Будьте терплячі, оскільки через велику кількість дзвінків може бути перевантаження ліній кол-центру. Будьте терплячі, оскільки через велику кількість дзвінків може бути перевантаження ліній кол-центру.

Нагадаємо, що 12 жовтня вночі ворог атакував південь Одеської області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову інфраструктуру та складські приміщення. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися