В Одесі поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні своєї родички

27-річний одесит побив і згвалтував 19-річну дівчину

Правоохоронці заарештували 27-річного одесита за підозрою в зґвалтуванні своєї родички. Про це повідомили в Приморському відділі поліції.

Пригода сталася в торговому павільйоні молодика, куди 19-річна дівчина навідалася, щоб придбати комп'ютерну техніку. Підібравши їй ноутбук, чоловік пригостив гостю кавою, а потім несподівано запропонував вступити з ним в статеві відносини.

"У відповідь на почуту відмову зловмисник зламав потерпілої ніс, силою задовольнив свої сексуальні потреби і, щоб не опинитися за гратами, втік з області", - розповів слідчий Приморського відділу поліції Владислав Аркуша.

Поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника і затримали його. Оскільки висновки проведених експертиз прямо вказують на причетність фігуранта справи до протиправних дій, йому повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.152 (Зґвалтування) і ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

На час проведення досудового розслідування суд відправив підозрюваного під арешт без альтернативи внесення застави. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися