З’явилось відео після падіння дрона на будинок в передмісті Одеси

Вночі над Одеською областю збили 12 ударних дронів

Внаслідок нічної атаки по Одеській області уламок збитого ворожого дрона впав на дачні будинки в передмісті Одеси. на місці події виникла пожежа. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Вогнеборці зуміли ефективно ліквідувати полум'я на площі 150 м кв., але на жаль є загиблий чоловік.  За звітами, до ліквідації наслідків було залучено 8 одиниць рятувальної техніки та 37 вогнеборців, які зосередили зусилля на ліквідації наслідків пожежі та допомозі постраждалим.

Сьогодні вночі внаслідок обстрілів сталась пожежа у житловому секторі в одному із районів області. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на площі 150 м.кв.  На жаль, є загиблий чоловік.На місці події психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям, – йдеться в повідомленні. 


Обстріли Одеської області

Нагадаємо, російські окупаційні війська завдавали удару по південних регіонах України. Ворог запускав дрони з бази з тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря. Атака відбувалась у дві хвилі. Перша з них тривала дві години, інша – чотири. Підрозділи протиповітряної оборони ефективно відбили атаку, знищивши дев'ять ударних безпілотників типу "Shahed-131/136". З них по чотири над Одеською та Миколаївською областями, та один — на Херсонщині.

Також ми писали, що в ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися