В Одеській області пожежники рятували від вогню магазин (ФОТО)

Гасити пожежу довелося до опів на п'яту ранку

Ніч із неділі, 5 вересня, на понеділок, 6 вересня, видалася досить нелегкою для одеських рятувальників. Як інформують "Коментарі Одеса", посилаючись на офіційний сайт державної служби надзвичайних подій України в Одеській області, посеред ночі в одному із населених пунктів Березівського району відбулося загоряння магазина.

Відомо, що інцидент стався на території села Антонюки. Продуктова точка під назвою "Люкс" загорілася вже після опівночі, рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 1:35.

Майже відразу після прибуття рятувальників вдалося локалізувати загоряння — о 2:18. Однак вогонь вже встиг поширитися на досить значну площу — 65 квадратних метрів. Тому гасінням пожежі фахівці займалися до самого ранку: закінчити вдалося тільки ближче до опів на п'яту.

В Одесской области пожарные спасали от огня магазин (ФОТО)

До слова, обійшлося без жертв або постраждалих. Точна причина загоряння невідома, але попередньо рятувальники вважають, що в магазині замкнула електропроводка.

У ГСЧП повідомляють, що для роботи на згарищі було залучено четверо рятувальників, які обійшлися допомогою всього однієї одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в п'ятницю, 3 вересня, в морському порту міста Чорноморськ сталася невелика пожежа. Інформація про загоряння до рятувальників надійшла о 11:20. Коли співробітники пожежної служби прибули на місце загоряння, стало зрозуміло: горить конвеєрна стрічка. Оперативне втручання допомогло дуже швидко ліквідувати пожежу, що почалася. Всього на це у рятувальників пішло менше півгодини, 28 хвилин. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися