Браконьєри сітками тягали рибу з найбільшого природного озера країни

Двох порушників затримали під час рейду на озері Ялпуг біля села Виноградівка, що у Болградському районі

В Одеській області на озері Ялпуг затримали двох браконьєрів, які ловили рибу з гумового човна за допомогою двох десятків сіток. Порушників затримали співробітники рибоохоронного патруля і водної поліції під час спільного рейду. Про це повідомляє прес-служба Одеського рибоохоронного патруля.

Чоловіки рибалили біля села Виноградівка Болградського району. Браконьєри встигли виловити 43,3 кг риби та раків. За підрахунками інспекторів, шкода, заподіяна водним біоресурсам, склала майже 15 тис. грн.

"Заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси і човен вилучили. На порушників склали адмінпротоколи", - розповіли в прес-службі.

Ялпуг вважається найбільшим природним озером України. Водойма знаходиться на територіях Болградського, Ренійського та Ізмаїльського районів. Кажуть, там водиться до 40 видів риб.

Як раніше писав портал "Коментарі", озброєні браконьєри КНДР напали на російських прикордонників. Останні виявили дві північнокорейські шхуни і 11 мотоботів в районі банки Кіто-Ямато у виключній економічній зоні Росії. Правоохоронцям вдалося затримати одне судно з 21 членом екіпажу, з другого, де перебувало понад 45 осіб, по прикордонникам відкрили вогонь.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися