Ракетна атака по Одесі: кількість постраждалих та загиблих

Понад дві години в Одеській області лунала повітряна тривога

Сьогодні вранці окупанти запустили по Одесі крилаті ракети. Ворог поцілив у житлові будинки мирних жителів. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Внаслідок атаки двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей - 6 та 8 років. Всі постраждалі нині отримують допомогу в медичних закладах міста. Двоє поранених у тяжкому стані. На місці працюють всі відповідні служби, – йдеться в повідомленні. 

Нічний обстріл Одеси

В ніч на сьогодні ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. Зазначимо, що переважна більшість безпілотників типу "Shahed-131/136" направляли свій удар із напрямку тимчасово окупованого Криму. За інформацією зведень, 14 дронів-камікадзе були успішно знищені: 1 на Херсонщині, 3 на Миколаївщині та 10 на Одещині. Найбільше пошкоджень відмічено в Одеському районі, де влучання сталося в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури. Також в Одесі уламки збитого безпілотника призвели до пожежі в багатоповерхівці, яку оперативно ліквідували працівники ДСНС. На щастя, в результаті інциденту постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Також в ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3656


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися