Від ракетної атаки по Одесі постраждали діти та вагітна жінка: в якому стані люди

В ОВА розповіли в якому стані постраждалі від ракетної атаки по Одесі

29 грудня в Одесі внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено 46 будівель, серед яких 4 приватних будинки. Це призвело до знищення 186 квартир. Шість людей знайшли тимчасовий притулок. В Одеській ОВА розповіли в якому стані постраждалі. 

Зараз в регіоні вже активно працюють комісії, які займаються реєстрацією пошкоджень і наданням матеріальної допомоги для відновлення житлових приміщень.

За інформацією від місцевих медичних установ, загалом в результаті ракетного удару постраждали 32 особи, із них 4 людей загинули. В лікарнях Одеси наразі перебуває на лікуванні 12 осіб, серед яких є двоє дітей у віці 6 та 8 років, на щастя їхнє життя після не перебуває під загрозою. Однак двоє потерпілих залишаються у важкому стані, але вони отримують необхідну медичну допомогу. Інші постраждалі продовжують лікування на амбулаторній основі, включаючи одну вагітну жінку.

Більше про ракетний обстріл

Загалом по півдню ворог випустив дев’ять ракет, шість з них вдалось збити силам оборони. Імовірно летіли Х-101/555/55 – одну з них знищили Миколаївщині і 5 на Одещині. Три ракети в Одесі влучили в житлові будинки. Приватний будинок зруйновано вщент, триповерховий багатоквартирний зазнав критичних руйнувань, там загинула одна людина, в одному з житлових комплексів ракета прошила багатоповерхівку, розірвавшись всередині, випаливши кілька поверхів, тут виявлено 2 загиблих. 

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3686


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися