На Одещині горів приватний будинок: що відомо про постраждалих (ВІДЕО, ФОТО)

Вогнеборці оперативно ліквідували загоряння в приватному будинку

Учора, близько 23:34, оперативно реагуючи на виклик, рятувальники Служби порятунку прибули на місце пожежі у селі Фонтанка-1 в Одеському районі. Вогнеборці стали свідками відкритого полум'я, що обгортає двоповерховий приватний житловий будинок за адресою на вулиці Гоголя. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Завдяки професійній майстерності рятувальників, пожежа була повністю приборкана за 40 хвилин, а загальна площа пожежі оцінюється приблизно в 50 квадратних метрів. Попередньою причиною виникнення вогню є "порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення господарем".

На щастя, унаслідок інциденту не було загиблих чи постраждалих. Наразі рятувальники продовжують розслідування, встановлюючи збитки та деталі події. На ліквідацію пожежі було залучено 5 одиниць техніки та 24 рятувальників ДСНС Одеської області.


Нагадаємо, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Крім того, на лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому секторі в Маяківській територіальній громаді, в селі Лібенталь, по вулиці Троїцька. По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що горить літня кухня та домашнє майно. Рятувальникам вдалось запобігти розповсюдження вогню, врятувавши поряд розташований житловий будинок на суму – 200 000 грн. На ліквідацію пожежі залучено 2 одиниці техніки та 8 рятувальників.

Читайте також