На Одещині вогнеборці ліквідували дві масштабні пожежі: деталі

Обидві пожежі сталися в Одеському районі

Вчора, 7 січня в Одеській області пожежники ліквідували дві пожежі в приватному секторі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

На лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому секторі в Маяківській територіальній громаді, в селі Лібенталь, по вулиці Троїцька. По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що горить літня кухня та домашнє майно. Рятувальникам вдалось запобігти розповсюдження вогню, врятувавши поряд розташований житловий будинок на суму - 200 000 грн. На ліквідацію пожежі залучено 2 одиниці техніки та 8 рятувальників.

Також, вчора рятувальники залучались на ліквідацію пожежі в приватному секторі в Нерубайській територіальній громаді, в селі Велика Балка. По прибуттю на місце виклику встановлено, що горить житловий будинок. Менш ніж за пів години пожежу було повністю ліквідовано. На місці події виявлено тіло жінки, 1936 року народження.

“Ймовірна причина пожежі — аварійний режим роботи електричного обігрівача. Від ДСНС було залучено 2 одиниці техніки на 11 вогнеборців”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині сталася пожежа в приватному домогосподарстві. Так, загоряння літньої кухні трапилося в селі Усатове. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися