На Одещині сталася масштабна пожежа через неправильну експлуатацію котла: чи є постраждалі

Рятувальники понад дві години ліквідовували пожежу

Вчора, 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Кілька годин знадобилося пожежникам, щоб загасити полум’я, яке охопило  125 м² будинку. Фахівці зазначили, що ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації твердопаливного котла. Загиблих та постраждалих немає. 

“Збиток встановлюється. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 8 вогнеборців, від місцевої пожежної команди "Вигода" - 1 одиниця техніки і 3 чоловіка особового складу”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що на Одещині через опалювальний котел постраждала родина з дитиною. Так, до Служби порятунку ДСНС сьогодні надійшов виклик про те, що в селі Буцинівка Роздільнянського району родина отримала термічні опіки в результаті парового викиду з опалювального котла. Про це повідомили в ДСНС.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіми правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж - це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось роблять помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.

Нагадаємо, що в селі Кам'янка Роздільнянського району сталася пожежа в приватному будинку. На місце події прибули рятувальники ДСНС, які ліквідували пожежу на площі 100 квадратних метрів. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися