Пожежа на Одещині забрала життя чоловіка: причини загоряння встановлюються

Рятувальники понад дві години ліквідовували пожежу

Увечері 23 жовтня в селі Кам'янка Роздільнянського району сталася пожежа в приватному будинку. На місце події прибули рятувальники ДСНС, які ліквідували пожежу на площі 100 квадратних метрів.

Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

О 23:06, сили ДСНС зуміли локалізувати полум'я, а до о 00:05 пожежу вдалося ліквідувати повністю. Під час гасіння пожежі в будинку було виявлено загиблого чоловіка 1986 року народження. Причини пожежі та розмір збитку встановлюються.

Пожежа завдала суттєвих збитків майну місцевих мешканців. Речі домашнього вжитку знищено, а конструктивні елементи перекриття та покрівлі будинку сильно пошкоджено. Причина спалаху пожежі та реальний збиток наразі встановлюються.

Для боротьби з вогнем від ДСНС залучили 2 одиниці пожежної техніки та 9 рятувальників.

Пожежі в Одеській області

Нагадаємо, ввечері 17 жовтня о 19:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси по вулиці Академіка Вільямса. Вогонь охопив домашнє майно у квартирі на 12 поверсі 16 поверхового будинку.

Також ми писали, що вдень 16 жовтня о 13:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Малиновському районі Одеси по вулиці Радісна. Вогонь охопив три гаражі. Зусиллями вогнеборців вдалося о 14:13 локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 15:43 вогонь було повністю ліквідовано. На жаль, під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблого чоловіка, особові дані наразі встановлюються. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися