На Одещині родина отримала термічні опіки в результаті викиду з опалювального котла: подробиці

Подружжя та їх маленького сина шпиталізували

На Одещині через опалювальний котел постраждала родина з дитиною. Так, до Служби порятунку ДСНС сьогодні надійшов виклик про те, що в селі Буцинівка Роздільнянського району родина отримала термічні опіки в результаті парового викиду з опалювального котла. Про це повідомили в ДСНС.

Постраждали чоловік, жінка та їх шестирічний син. Усіх членів родини негайно госпіталізували до районної лікарні. 

“Шановні громадяни, дотримуйтесь правил при користуванні газовими приладами та слідкуйте за їх справністю. Пам’ятайте, дотримання правил безпеки може зберегти ваше життя та здоров’я”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежі на Одещині 

Увечері 23 жовтня в селі Кам'янка Роздільнянського району сталася пожежа в приватному будинку. На місце події прибули рятувальники ДСНС, які ліквідували пожежу на площі 100 квадратних метрів. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Вдень 16 жовтня о 13:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Малиновському районі Одеси по вулиці Радісна. Вогонь охопив три гаражі. Зусиллями вогнеборців вдалося о 14:13 локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 15:43 вогонь було повністю ліквідовано. На жаль, під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблого чоловіка, особові дані наразі встановлюються. 

Ввечері 10 жовтня о 23:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на вулиці Молодіжна, в селі Фонтанка-3 Одеської області. Вогонь охопив три одноповерхові будівлі та дах двоповерхового будинку.     Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися