Вогонь охопив 120 м2: на Одещині сталася масштабна пожежа

Рятувальники понад годину ліквідовували пожежу

На Одещині сталася пожежа в приватному домогосподарстві. Так, загоряння літньої кухні трапилося в селі Усатове. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Вчора, о 07:20, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. Вже о 07:50 рятувальники ДСНС локалізували пожежу та о 08:17 - ліквідували. Загалом пожежа сталася на загальній площі - 120 м2.

Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток - встановлюються.

“Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 10 вогнеборців; від місцевої пожежної команди “Нерубайське” - 1 одиниця техніки та 2 чоловіки ”, - йдеться в повідомленні. 

Пожежі в Одеській області

26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Крім того, 

“Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж — це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось робить помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

2 січня 2024, 11:31

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// У Київській області внаслідок обстрілів є загиблі та поранені (ФОТО).................Загибла, понад 40 поранених, серед яких 5 дітей: росіяни завдали ракетного удару по центру Харкова............PUILO FIURER===MANIAKAL''NUI SHUZOFRENIK NACHAV =BOL''SHUIU VOINU= OPIRAETSIA NA VECHNUE NASILE I KROVOPROLITIE KOTORUE BUDUT DLIT''SIA VSIU PUTINSKUIU ADSKUIU NEDOSHUZN''........PUTIN SPETSUAL''NO B''ET PO GRASHDANSKIM OB''EKTAM RAKETAMI UBIV 513 UKRAINSKIX DETEI POETOMU PUTINISTICHESKII CHERT DOLSHEN BUT'' SUROVO NAKAZAN===RASTERZAN NA MELKIE CHASTI CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUEI.........NI ODIN NAROD I NI ODNA STRANA NE ZAXOTIAT SHUT'' TAKOI USHASNOI SHUZN''IU NO PUILO FIURER SOZDAL TAKIE ADSKIE USLOVIIA SUSHESTVOVANIIA DLIA SLAVIANSKOGO MIRA............PUTINO=RASHUZM===ADSKAIA SKVERNA PODLESHASHAIA UNICHTOSHENIIU.........===========1000==3000 RAKETAMI V MESIATS PO VOENNUM I VSPOMOGATEL''NUM OB''EKTAM V ROSSII===OGON''...........=========SMERT'' PUTINO=RASHUZMA BLIZKA===PUTIN I RASHUZM OBIAZATEL''NO SDOXNUT===MIR OSVOBODITSIA OT ZLA......... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/accidents/22575-u-kiivskiy-oblasti-vnaslidok-obstriliv-e-zagibli-ta-poraneni-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися