Під час пожежі в Одесі врятували 85-річного пенсіонера: деталі

Пожежа сталася в Приморському районі Одеси

Вчора, об 11:08, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Вже о 11:17 пожежу ліквідовано. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 85-рінчого господаря помешкання.

“Причина пожежі - аварійний режим роботи електроприладу. Від ДСНС залучались 3 одиниці техніки та 9 рятувальників”, - йдеться в повідомленні ДСНС. 

Пожежі на Одещині

Нагадаємо, що вчора на Одещині сталася пожежа в приватному домогосподарстві. Так, загоряння літньої кухні трапилося в селі Усатове. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  

Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж — це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось робить помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися