"Тварі завдали черговий удар": відеокоментар Труханова щодо нічної атаки по Одесі

Над Одеською областю збили з десяток ударних дронів

Вночі окупанти завдали удару по Одесі дронами типу "Shahed-131/136". Внаслідок обстрілу було пошкоджено квартири та авто мешканців міста. Мер Одеси Геннадій Труханов був на місці “прильоту”. 

Знаходимось на місці обстрілу мирної Одеси. Вночі тварі завдали черговий удар. Наразі відомо про трьох постраждалих, двоє знаходяться в нашій міській лікарні. Буде розгорнула робота районного оперативного штабу, який буде надавати допомогу людям що постраждали внаслідок атаки. Працюймо. Тримаємось, – зазначив Геннадій Труханов.   


Більше про нічну атаку

В ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. 

Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.

У результаті 11 дронів були збиті над Одеською областю, більшість з них впали в море. Але уламки деяких з них і вибухова хвиля призвели до пошкодження будинків, магазинів та автівок у Приморському районі міста.

Унаслідок атаки сталося декілька пожеж в різних локаціях, де горіли як квартири, так і автомобілі місцевих мешканців. Оперативна діяльність вогнеборців дозволила швидко та ефективно припинити розповсюдження вогню.


Обстріли Одеської області

Нагадаємо, 29 грудня внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися