Пошкоджено газову трубу: рятувальники показали, як ліквідовували наслідки атаки по Одесі

Від уламка дрона в Одесі загорівся будинок

Внаслідок атаки по Одесі сталася пожежа в житловому будинку. Рятувальники розкрили деталі ліквідації наслідків обстрілу. Фото та відео наслідків атаки опублікували на сторінці в facebook ДСНС в Одеській області. 

Загорілася газова труба, а також постраждали 4 припарковані легкові автомобілі, балкони на 3-му та 4-му поверхах, а також квартира на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Загалом, площа пошкоджень становить 50 квадратних метрів. Евакуйовано 130 осіб, а на місці подій було організовано мобільний пункт обігріву для забезпечення теплом та комфортом евакуйованих.

Професійні психологи ДСНС активно надавали допомогу місцевим мешканцям, які потребують підтримки в цей трудний час. Зазначимо, що частково зруйновано фасад будинку на площі 100 м2, що стало справжньою трагедією для спільноти.


Внаслідок атаки постраждав багатоквартирний будинок в місті. Одесити опублікували відео зі зруйнованих внаслідок атаки квартир. Переглянути його можна за посиланням

Більше про нічну атаку

В ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. 

Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.

У результаті 11 дронів були збиті над Одеською областю, більшість з них впали в море. Але уламки деяких з них і вибухова хвиля призвели до пошкодження будинків, магазинів та автівок у Приморському районі міста.

Унаслідок атаки сталося декілька пожеж в різних локаціях, де горіли як квартири, так і автомобілі місцевих мешканців. Оперативна діяльність вогнеборців дозволила швидко та ефективно припинити розповсюдження вогню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися