В Одеській області жінка на кросовері наїхала на пенсіонерку

Жінці, яка наїхала на пенсіонерку оголосили про підозру

Поліцейські повідомили про підозру мешканці Білгорода-Дністровського, яка стала учасницею автопригоди, внаслідок якої постраждала літня жінка. Правопорушниці може загрожувати штраф або обмеження волі разом із позбавленням права керувати автотранспортом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент стався наприкінці минулого року у місті Білгород-Дністровський. Водійка кросовера Volkswagen, виїжджаючи заднім ходом із двору багатоповерхівки, не переконалась у відсутності позаду пішоходів. Це призвело до того, що вона наїхала на літню жінку, яка переходила дорогу.

Лікарі доставили потерпілу до лікарні, де виявили численні забої та перелом руки. Судово-медична експертиза визначила, що тілесні ушкодження жінки є середньої тяжкості. Водійка, за результатами перевірки на сп'яніння, була тверезою.

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі повідомили кермувальниці про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання штрафом від 51 до 85 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчі дії тривають, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

Читайте також