Поліція показала перші кадри з місця “прильоту” на Одещині (ФОТО)

Внаслідок атаки по Одещині постраждали четверо громадян, троє з них у важкому стані

В ніч з 9 на 10 лютого ворог атакував Одеську область ударними дронами. Загалом було три хвилі обстрілу. Сили протиповітряної оборони збили 21 БпЛА типу "Shahed-131/136". Втім в регіоні були й влучання. В ГУНП Одеської області показали наслідки ворожої атаки. 

В Одесі пошкоджено об'єкт припортової інфраструктури, а одна людина отримала поранення. У Ізмаїльському районі атака призвела до пошкоджень припортових та цивільних об'єктів, приміщень, автомобілів і житлових будинків. Троє чоловіків отримали поранення та перебувають у важкому стані. Кількість постраждалих наразі уточнюється.

Поліцейські документують наслідки ворожої атаки, збирають докази військових злочинів Росії, надають психологічну підтримку громадянам.

Закликаємо громадян не ігнорувати сигнал "Повітряна тривога", у разі загрози прямувати до укриття і перебувати там до сигналу "Відбій". Дотримання встановлених заходів безпеки – це можливість зберегти своє життя, - йдеться в повідомленні. 

Обстріли Одеської області

В ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Два безпілотники-камікадзе були збиті силами протиповітряної оборони у небі над Одещиною та Миколаївщиною. Варто відзначити, що завдяки вчасній реакції українських військових, ця атака не призвела до постраждалих серед мирного населення, а також уникнуто влучань.

В ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися