Житель Одещини повертався додому з Молдови в обхід прикордонників

На кордоні затримали чоловіка, який повертався із Молдови поза пунктом пропуску

Сьогодні прикордонники Білгород-Дністровського загону, за допомогою БПЛА з тепловізійною камерою, виявили та затримали порушника кордону. Про це повідомили в держприкордонній службі України. 

Так, 30-річний чоловік поза пунктом пропуску пішки повертався в Україну. Свої дії житель Одещини пояснив тим, що більше не міг перебувати на чужині та будь-що хотів повернутися в Україну.

“На порушника складено протокол про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Правове рішення ухвалить суд”, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, що на контрольному пості “Маяки” прикордонний наряд Білгород-Дністровського загону зупинив вантажівку під керуванням 44-річного мешканця Миколаївської області. Виявилось, що чоловік намагався незаконно перевезти через кордон призовників. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

“Коментарі” писали, що Подільський прикордонний загін під час службового чергування зупинив автомобіль, який слушно привернув увагу вартових. За кермом був 50-річний одесит, а в багажнику він ховав двох ухилянтів. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Також ми писали, що детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця

Читайте також