В багажнику до Молдови: на Одещині викрили чергову схему втечі чоловіків за кордон

Подорож в багажнику коштувала 300 доларів з людини

Подільський прикордонний загін під час службового чергування зупинив автомобіль, який слушно привернув увагу вартових. За кермом був 50-річний одесит, а в багажнику він ховав двох ухилянтів. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

На момент зупинки автомобіля, яким керував 50-річний одесит, двоє пасажирів обрали незвичайне місце для подорожі — багажник. Пізніше виявилося, що чоловіки планували незаконно перетнути кордон. За послуги “доставки” до кордону водій вимагав 400 доларів від пасажира у салоні й на 100 доларів менше за того, хто знаходився в багажнику.

Складено протоколи про адміністративні правопорушення для обох "пасажирів", що включають незаконний перетин кордону. Щодо водія винесено повідомлення до Нацполіції про можливі ознаки кримінального правопорушення за незаконне переправлення осіб через державний кордон. 

Нагадаємо, одеські поліцейські затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Правопорушник забезпечував військовозобов’язаних чоловіків фіктивними документами, які давали їм право безперешкодно виїжджати з країни.

Також ми писали, що детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися