На Одещині чоловік втопився в колодязі: подробиці (ФОТО)

Шість рятувальників діставали тіло чоловіка з колодязя

Вчора рятувальники отримали повідомлення від правоохоронців про надзвичайну подію в селі Велика Балка, Одеський район. Громадянин, проживаючи на вулиці Новосельська, випав у колодязь глибиною 4 метри. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

На місце події вирушили рятувальники, які за допомогою лебідки та верхолазного спорядження швидко вилучили тіло 50-річного потерпілого. Причина смерті та інші деталі, наразі, встановлюються.

Нагадаємо, протягом минулої доби на Одещині сталося два загоряння автомобілів. Рятувальники встигли вчасно загасити пожежі. Проте, не обійшлось без постраждалих. Перша пожежа сталася в місті Чорноморськ на вулиці Промислова. Рятувальники встановили загоряння 2-х вантажних автомобілів. За 10 хвилин пожежа була ліквідована. На місці пожежі постраждав водій вантажівки. Чоловіка госпіталізували до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння. Інший інцидент трапився за межами села Гвардійське. Там вогнеборці ліквідували загоряння мікроавтобуса. Внаслідок пожежі постраждали 2 людини. Потерпілих в тяжкому стані госпіталізовано в медзаклад до прибуття підрозділів ДСНС



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися