Мільйони гривень збитків: в Одесі оглянули пошкодження багатоповерхівки

Інформацію про наслідки від атаки передали до оперативного штабу

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища закінчували обстежувати місце обстрілу в Одесі для фіксації та розрахунку шкоди, завданої довкіллю. Зазначимо, що спеціалісти підраховували збитки внаслідок атаки безпілотниками Shahed 25 січня відбулось пошкодження багатоповерхівки в Одесі.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу

За результатами перевірки встановлено, що земельна ділянка площею понад 200 квадратних метрів засмічена металевими уламками та будівельними відходами 

Загальний розмір шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів складає понад 13 мільйонів гривень.

“Інформацію передано до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, що завдані довкіллю в результаті збройної агресії”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що фахівці також підрахували збитки завдані навколишньому середовищу через ракетний удар по Одещині,10 лютого. Так, російські окупанти обстріляли Одеську область ударними безпілотниками. Уламками одного зі збитих дронів пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, що спричинило займання даху складського приміщення. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу

Нагадаємо, що держінспектори підрахували збитки від дронової атаки 25 січня. Так, тоді сили ППО знищили десять дронів, але все ж відбулося пошкодження багатоквартирних будинків. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу Фахівці провели обстеження місця обстрілу. Вони встановили, що площа засмічення металевими уламками та будівельними відходами становить понад 175 квадратних метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися