Рятувальники показали, як ліквідовували наслідки обстрілу Одеси (ФОТО, ВІДЕО)

Вночі над Одеською областю збили 9 дронів-камікадзе

У прибережній зоні міста Одеса будівля підприємства зазнала серйозних руйнувань після ворожої атаки. Пожежа охопила площу приблизно 500 квадратних метрів. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки обстрілу. 

Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло трьох загиблих. . На місці події працювали 34 рятувальники.

Більше про атаку по Одесі

Ударні дрони типу "Shahed-131/136" разом із ракетами Х-31П і Х-22, випущеними з літаків, атакували Одещину з акваторії Чорного моря. На щастя, ракети втратили бойову спроможність ще в повітрі. Згідно з повідомленням, підрозділи протиповітряної оборони успішно збили 9 дронів-камікадзе, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків. Однак один із дронів, уражений над морем, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування та пожежу. 

Пошуково-рятувальні операції припинено, але зараз триває розбирання та ліквідація наслідків цієї трагедії.


Обстріли Одеської області

В ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Два безпілотники-камікадзе були збиті силами протиповітряної оборони у небі над Одещиною та Миколаївщиною. Варто відзначити, що завдяки вчасній реакції українських військових, ця атака не призвела до постраждалих серед мирного населення, а також уникнуто влучань.

В ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися