Вночі ворог атакував Одещину ракетами Х-31П: чи є постраждалі

Обидві ракети знищили сили протиповітряної оборони

В ніч на 25 лютого російські окупанти знову атакували Україну. Цього разу спочатку з літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря ворог спрямував по Одещині протирадіолокаційні ракети Х-31П. Обидві силами протиповітряної оборони знищено. Про це повідомили в Силах оборони півдня України. 

Далі відбулись дві хвилі дронових атак з інтервалом у понад 2 години.

Спочатку дрони-камікадзе типу "Shahed-131/136" прямували з Криму в напрямку Дніпропетровщини через Миколаївщину і Херсонщину.

В наступній хвилі через тимчасово окуповану Херсонщину намагалися проскочити до центральних регіонів із подальшим прямуванням на захід.

“Силами наших підрозділів протиповітряної оборони вже за маршрутом їхнього прямування було завдано результативного ураження. Як результат 6 БпЛА знищено: 3 на Миколаївщині, 2 на Кіровоградщині, 1 на Херсонщині. Влучань не допущено”, - йдеться в повідомленні. 

Обстріли Одещини

В ніч на 24 лютого ворог завдав чергового удару. Окупанти випустили безпілотні літальні апарати (БпЛА) типу "Shahed-131/136" з акваторії Чорного моря. Ці дрони вчиняли складні маневри над прибережними містами й проникли до центральних регіонів. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Крім того, в ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Два безпілотники-камікадзе були збиті силами протиповітряної оборони у небі над Одещиною та Миколаївщиною. Варто відзначити, що завдяки вчасній реакції українських військових, ця атака не призвела до постраждалих серед мирного населення, а також уникнуто влучань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися