В Держекоінспекції підрахували збитки, завдані ракетним ударом по Одесі

нформацію про наслідки від атаки передали до оперативного штабу

На початку лютого російські окупанти атакували Одещину ударними дронами. Один зі збитих безпілотників влучив у двоповерхову будівлю у Пересипському районі Одеси. Наразі держінспектори підрахували збитки, які завдали екології 3 лютого. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу

На місті влучання уламків БПЛА виникла пожежа загальною площею 500 квадратних метрів, до атмосферного повітря потрапило 39,6 тонн діоксиду вуглецю. Державними інспекторами здійснений розрахунок шкоди, завданої атмосферному повітрю, її сума становить майже 130 тисяч гривень.

“Інформацію передано до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, що завдані довкіллю в результаті збройної агресії”, - йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” писали, що фахівці підрахували збитки завдані навколишньому середовищу через ракетний удар по Одещині,10 лютого. Так, російські окупанти обстріляли Одеську область ударними безпілотниками. Уламками одного зі збитих дронів пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, що спричинило займання даху складського приміщення. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу

Нагадаємо, що в Одеській області держінспектори підрахували збитки для довкілля внаслідок російської дронової атаки у новорічну ніч. Тоді окупанти свідомо спрямували дрони на житлові квартали спальних районів Одеси та передмістя, де люди у власних домівках збирались родинами зустріти свято.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися