Електрички з Одеси не курсуватимуть: подробиці

Приміські поїзди з Одеси у південному напрямку прямуватимуть лише до Кароліно-Бугазу

Електричкою з Одеси до Білгород-Дністровський тепер не дістатися. Міст через Дністровський лиман, яким проходять залізничні колії, пошкоджений. Він повторно зазнав ракетної атаки російських окупантів. Тепер приміські поїзди курсуватимуть тільки за напрямком Одеса – Кароліно-Бугаз – Одеса. Про це повідомила "Укрзалізниця".

"З сьогоднішнього дня приміські потяги прямують у повідомленні Одеса – Кароліно-Бугаз – Одеса. На ділянці Кароліно-Бугаз – Білгород-Дністровський – Кароліно-Бугаз приміські потяги не курсуватимуть", - йдеться у повідомленні.

Наразі міст у Затоці намагаються відремонтувати, щоб експлуатувати його за призначенням, зазначив голова Одеської ОВ Максим Марченко.

"Сьогодні противник знову завдав ракетного удару по мосту через Дністровський лиман. Ведуться відновлювальні роботи. Експлуатацію мосту зупинено. Ворог не залишає своїх спроб розірвати логістичну зв'язок між районами регіону та завдати удару по індустріальній сфері нашої країни", - розповів він.

Об'їхати міст можна альтернативною дорогою М-15 Одеса-Рені через село Маяки. Служба автомобільних доріг на Одещині показала схему об'їзду.

Нагадаємо, 26 квітня російські окупанти обстріляли ракетами Одеську область. З трьох випущених ракет одна потрапила до місту через Дністровський лиман. Залізничне полотно було пошкоджено, проте машини могли рухатися однією вцілілою смугою. Наступного дня, 27 квітня, о 6:45 війська РФ повторно атакували розвідний автомобільно-залізничний міст у Затоці, що сполучає дві частини Будакської коси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися