РФ вдарила по Одесі ракетою за балістичною траєкторією: наслідки влучання (ВІДЕО)

В місті пролунала серія вибухів

Вчора, 25 березня, ворог завдав ракетного удару по Одесі. Внаслідок атаки цивільна інфраструктура міста була пошкоджена, крім того, кілька жінок були поранені. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Вибиті вікна та зруйновані будівлі в рекреаційній зоні Одеси. За даними відповідних служб, внаслідок подвійного ракетного удару за балістичною траєкторією, два будинки було зруйновано, а скло в сусідніх будинках було вибите.

На місці події діє організований пункт видачі гарячих напоїв та їжі. Громадянам також надаються набори для тимчасового ремонту та закриття вікон.

Сьогодні розпочне роботу штаб для оформлення документів на отримання фінансової допомоги від міського бюджету та за програмою "єВідновлення".


Обстріли Одеської області

Зранку 15 березня Одеській області оголосили повітряну тривогу. Через кілька хвилин після сповіщення в Одесі пролунала серія вибухів.  Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Внаслідок атаки 21 особа загинула й понад 70 отримали поранення. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки

В ніч на 11 березня, ворог вкотре завдав удару по регіону вночі саме ударними дронами типу "Shahed-131/136". Підрозділи протиповітряної оборони півтори години відбивали атаку РФ.  Маневри дронів між житловими та промисловими кварталами ускладнювали роботу ППО. Втім, 10 дронів-камікадзе все ж вдалось збити в небі над Одеською областю, однак не вдалось уникнути влучань.

Нагадаємо, Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем'єра Греції. Як зазначив прем'єр-міністр Греції Зеленський пояснював міжнародним гостям значення порту і яку шкоду він зазнав під час атак. Згодом пролунала сирена і вибух, який був дуже близько від них. В укриття ніхто спуститись не встиг.  Зеленський прокоментував атаку по Одесі й повідомив про загиблих.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися