Нічний обстріл Одеси: серед постраждалих четверо дітей (ВІДЕО)

В небі над Одеською областю збили сім ворожих дронів

Цієї ночі російські військові використали декілька хвиль ударних безпілотників типу "Shahed-131/136" для обстрілу південних регіонів України. Основною метою атак була промислова і транспортна інфраструктура регіону. Сили оборони півдня України. 

Загалом сили ППО збили 11 ударних дронів: 7 з них було на Одещині, 4 – на Миколаївщині.

Внаслідок падіння одного зі збитих дронів у Одесі, були зафіксовані руйнування в житловому секторі, пошкоджені магазини та інші об'єкти інфраструктури. За попередніми даними, постраждали 9 осіб, з них 4 дитини.


Обстріли Одеської області

Нагадаємо, в ніч на 22 квітня окупанти з тимчасово окупованого Криму запустили по Одеській області  БпЛА типу "Shahed-131/136". Куди влучили окупанти – дивіться в матеріалі

Зранку 17 квітня, ворог атакував Одеську область балістичною ракетою. Під ударом вчергове опинилась інфраструктура регіону. 

10 квітня, росіяни атакували Одеську область балістичною ракетою. Окупанти завдали подвійного удару, що призвело до смерті та поранення людей. Міський голова Одеси повідомив, що кількість загиблих зросла.  На жаль, лікарні помер 56-річний чоловік, який зазнав тяжких поранень. Кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Одеському району 10 квітня збільшилася до 6.

В ніч на 8 квітня, ворог вчергове атакував Україну ударними дронами, частину з них збили в небі над Одеською областю. Крім того, в ніч на 8 квітня окупанти запустили керовану авіаційну ракету Х-59.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/8549


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися