Поблизу Татарбунар браконьєри наловили риби на 200 тисяч гривень

Працювали рибацькою сіткою

Одеський рибоохоронний патруль разом із поліцейськими виявили порушників заборони на вилов риби. Про це повідомляє відомство повідомляє у себе на сторінці у Фейсбук.

Поблизу озера Сасик, неподалік м. Татарбунари, виявили двох чоловіків, які 2 сітками, виловили 44 кг риби.

Загалом браконьєри встигли виловити 125 карасів та одного товстолоба. Збитки від їх діяльності оцінюються у 201 263 гривні.

"На осіб складено адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову, водні біоресурси, рибальські костюми та мотоцикл вилучено до рішення суду. Майно перебуває на зберіганні в поліцейському відділі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" писали, що з 1 травня починається заборона на промисловий і аматорський вилов бичків у зв'язку з початком їх масового нересту. Заборона триватиме до 15 червня у північно-західній частині Чорного моря та у причорноморських лиманах. З 1 травня починається заборона на промисловий і аматорський вилов бичків у зв'язку з початком їх масового нересту. Заборона триватиме до 15 червня у північно-західній частині Чорного моря та у причорноморських лиманах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися