В Одесі на дитячому майданчику травмувалась 6-річна дівчинка: подробиці події

Дитину доставили до лікарні

Вчора близько 17:00 на вулиці Академіка Філатова сталася надзвичайна подія, внаслідок якої постраждала 6-річна дівчинка. Її терміново доставили до лікарні з численними травмами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією поліції, дитина гуляла з мамою на дитячому майданчику, коли на неї наїхала 16-річна дівчина на електросамокаті.

Маленька потерпіла була госпіталізована з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом стопи та інші ушкодження.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та патрульна поліція. Після завершення розслідування події буде надано правову кваліфікацію.

Нагадаємо, на Трасі здоров'я в Одесі з'явилися нові дорожні знаки, які обмежують рух усіх видів транспорту, крім велосипедів. Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов.  Їздити на легкому електротранспорті – як власному, так і орендованому на трасі здоров’я заборонено. Крім того, він звернувся до велосипедистів із закликом дотримуватись швидкісного режиму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися