Боротьба за світло: одеські енергетики презентували документальний фільм

Зараз енергетики ДТЕК щодня працюють у прифронтових регіонах

Одеські енергетики презентували документальний фільм про те, як рік тому енергетики ДТЕК Мережі, у тому числі й ДТЕК Одеські електромережі, повертали світло на звільнену від російських військ Київщину. 

Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі.

Це фільм про справжніх героїв енергетичного фронту, які абсолютно не вважають себе такими, але є ними насправді. Про людей, які не просто виконують свою роботу, а й люблять її. Про те, що без світла — немає життя, а зі світлом — воно тільки починається, - йдеться в повідомленні. 

Зараз енергетики ДТЕК щодня працюють у прифронтових регіонах Дніпропетровської і Донецької областей, щоб повертати людям світло після обстрілів. Загалом протягом опалювального сезону енергетики ДТЕК повернули світло 3,2 млн сімей у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській і Донецькій областях.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині відбулось перше нагородження відзнакою Президента  "За оборону України". За виконання завдань із забезпечення оборони України, нагородили 25 учасників аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків ракетних обстрілів та забезпечення надійного енергопостачання споживачів області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися