Відомий перформер навчить одеських вчителів говорити з дітьми про політику і патріотизм

Алевтина Кахідзе поділиться своєю ефективною методикою спілкування з дітьми на "складні" теми

Відомий перформер Алевтина Кахідзе навчить одеських вчителів говорити з дітьми про політику і патріотизм. Для цього в музеї особистих колекцій імені Блещунова Кахідзе проведе урок. Так, 27-го листопада в 11:00 там стартує воркшоп "Політика, патріотизм, громадянство. Як говорити з дітьми на складні теми?". Про це повідомляє прес-служба музею.

Алевтина Кахідзе поділиться своєю ефективною методикою про спілкування на ці теми. Вхід вільний, але необхідно попередньо зареєструватися.

Програму розбито на два блоки. У першому Кахідзе презентує свою авторську методику і поділиться власним досвідом, а в другому розповість, як все це реалізувати на практиці.

Кахідзе не тільки перформер, але і художник-акціоніст, викладач, куратор, а також письменник. Вона закінчила Академію образотворчого мистецтва і архітектури, вчилася в Голландії в академії Яна Ван Ейка на факультеті візуального мистецтва. Кахідзе виграла II Український конкурс молодих кураторів та художників, а також була лауреатом премії імені Казимира Малевича, ініційованої Польським інститутом у Києві.

Вона є співзасновником приватної резиденції для іноземних художників у селі Музичі та онлайн видання про мистецтво.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Дрездені пограбували музей на мільярд євро.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися