Трагедія на озері: на Одещині затримали зловмисника який вбив 46-річного чоловіка

Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення

В Одеській області на місцевому озері у місті Кілія сталася трагедія, коли зловмисник напав на осіб, які намагалися виявити браконьєрів на водоймі. Під час інциденту один з чоловіків отримав смертельне поранення.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Повідомлення про інцидент надійшло на спецлінію "102" ввечері 25 травня, коли лікарі повідомили про смертельне поранення 46-річного жителя міста Кілія. За даними слідчо-оперативної групи, троє представників товариства з обмеженою відповідальністю, що орендують озеро, вийшли на рибацькому судні з метою виявлення осіб, які здійснюють незаконний вилов біоресурсів та використання браконьєрських сіток. Проходячи під мостом поблизу населеного пункту Червоний Яр, рибалок було атаковано групою людей, що перебувала на мосту.

Пострілом в район грудей був поранений один з чоловіків. Його товариші повернули човен до берега та викликали швидку допомогу. Прибулі лікарі констатували смерть чоловіка через отримане поранення. У процесі оперативно-розшукових заходів, поліцейські з'ясували, що постріл по рибалці був здійснений 31-річним місцевим жителем, який перебував на мосту у нетверезому стані. Зброю, з якої був зроблений постріл, слідчі вилучили у зловмисника і відправили на експертну оцінку.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, —  йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині 42-річний житель Подільського району, який позбавив життя односельця, отримав вирок. Він проведе за ґратами сім із половиною років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися