В Одесі відбудеться поетичний конкурс імені Івана Франка

До 20 серпня всі охочі можуть надсилати свої твори для участі в конкурсі

Вже зовсім скоро в Одесі відбудеться щорічний муніципальний конкурс імені видатного українського письменника Івана Франка. Це чудова нагода для обдарованих авторів продемонструвати свою творчість та взяти участь у важливій події для культурного життя міста.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Конкурс розділений на чотири номінації:

  • “Проза”;

  • “Поезія”;

  • “Журналістика”;

  • “Популяризація творчості Івана Франка”.

Конкурс зосереджений на творах, які сприяють популяризації духовності, гуманізму, толерантності та єдності українського народу. Також оцінюється внесок у розвиток культури та любов до українського літературного слова.

Умови участі та приймання робіт

Конкурс відкритий для творів, що були опубліковані як окремим виданням, так і у складі альманахів або збірок протягом останніх трьох років перед проведенням поточного конкурсу.

У номінації “Журналістика” приймаються збірки статей, що були опубліковані за останні три роки.

Дедлайн та організаційні деталі

Приймання творів та заявок триватиме з 20 липня до 20 серпня. Підбиття підсумків заплановане на 22 серпня.

Адреса для надсилання творів: м. Одеса, провулок Книжковий, 1-а, Центральна міська бібліотека ім. І.Я. Франка КУ “ЦБС для дорослих м. Одеси”, електронна пошта: [email protected], телефон: 066-785-34-58.

Визнання та нагороди

Подія обіцяє бути насиченою нагородами. Лауреати та учасники конкурсу отримають дипломи та грамоти за свої досягнення. Хоча через правовий режим воєнного стану на території України, грошових премій переможці не отримають.

Офіційне нагородження переможців та учасників заплановане на 25 серпня, в переддень дня народження великого Івана Яковича Франка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися