Одеські рятувальники виявили тіло загиблого під час гасіння пожежі

Інцидент стався в смт Лиманське

Доволі важкий ранок видався у одеських рятувальників. Один із найбільш ранніх викликів привів співробітників ДСНС в Одеській області на гасіння пожежі до смт Лиманське, яке знаходиться в Роздільнянському районі. Як повідомляють "Коментарі Одеса" з посиланням на прес-службу рятувальників, вогняна стихія забрала одного із жителів цього населеного пункту.

У службі зазначають, що виклик в Лиманське надійшов о 6:41. Трохи більше, ніж через годину — о 7:46 пожежникам вдалося впоратися із загорянням, яке почалося в квартирі на другому поверсі багатоквартирного будинку.

Загальна площа пожежі досить маленька — лише 3 квадратних метра. Втім, це не завадило вогню забрати життя місцевого жителя.

Рятувальники припускають, що причина смерті криється в необережному поводженні з вогнем, і закликають всіх одеситів бути більш уважними і акуратними.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що ніч з неділі, 5 вересня, на понеділок, 6 вересня, також була нелегкою для одеських рятувальників. Все тому, що в одному із населених пунктів Березівського району сталося загоряння магазина. Відомо, що інцидент стався на території села Антонюки. Продуктова точка під назвою "Люкс" загорілася вже після опівночі, рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 1:35. Вогонь встиг поширитися на досить значну площу — 65 квадратних метрів. Інші подробиці інциденту шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про справжній детективний екшн, який нещодавно відбувся на Одещині. Так, в Болградському районі були затримані іноземні громадяни — 40-річний чоловік і його 36-річна дружина — за підозрою в пограбуванні їхньої знайомої. Постраждала повідомила, що до неї в будинок увірвалися посеред ночі і погрожували холодною зброєю. Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися