На Одещині викрили двох кривдників: чоловіки знущалися з дружини та матері

Чоловікам загрожує до двох років позбавлення волі

На Одещині судитимуть двох чоловіків, які систематично знущалися з рідних. Тепер за скоєне їм загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Житель Ізмаїла, влаштовував своїй матері сварки, лаявся та погрожував їй фізичною розправою через те, що вона висловлювала своє невдоволення його аморальним способом життя. 

А от житель Саф’янівської громади сварився зі своєю дружиною, нецензурно виражався у її бік через незадоволення спільним побутом та ревнощі.

Обидва чоловіки перебувають на профілактичному обліку Ізмаїльського районного відділу поліції за категорією “кривдник”.

“Чоловікам загрожує покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до двох років. Досудове розслідування щодо громадянина, який кривдив дружину, вже завершено і обвинувальний акт скеровано до суду. Щодо чоловіка, який ображав матір, слідство ще триває”, - розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Нагадаємо, що за два тижні зимових свят поліцейські Одещини склали 378 адміністративних протоколів за домашнє насильство. Правопорушникам загрожує покарання штрафом, громадськими роботами або адміністративним арештом. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися