Де отримати допомогу: в Одесі запрацював штаб для мешканців пошкоджених будинків

Внаслідок обстрілу Одеси одна людина загинула, а троє у важкому стані перебувають в лікарні

Внаслідок нічної атаки по Одесі ударними дронами було пошкоджено житлові будинки в Приморському районі Одеси. На місці події розгорнули оперативний штаб. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Співробітники Приморської райадміністрації відвідують багатоквартирні та приватні будинки, надаючи консультації щодо необхідних документів для оформлення допомоги.

Наразі діє оперативний штаб на вулиці Олександра Кутазакія до 16:00. Також, протягом робочих днів, можна звертатися до Приморської районної адміністрації за адресою вулиця Канатна, 134 з 08:30 до 17:30 або за номером телефону: (048) 705-75-00 для отримання допомоги та консультацій.

Більше про обстріл Одеси

В ніч на сьогодні ворог завдав чергового удару. Окупанти випустили безпілотні літальні апарати (БпЛА) типу "Shahed-131/136" з акваторії Чорного моря. Ці дрони вчиняли складні маневри над прибережними містами й проникли до центральних регіонів.Підрозділи протиповітряної оборони збили 12 дронів-камікадзе: 2 над Миколаївщиною, по 5 над Кіровоградщиною й Одещиною.

Один зі збитих дронів, що впав у житловий квартал Одеси, спричинив руйнування і загоряння в типовому одеському дворику. Хоча пожежу було швидко загашено, одна з квартир зруйнована повністю. Господар квартири загинув, а його дружину рятувальники дістали з-під завалів. Вона була госпіталізована у важкому стані. Ще дві мешканки сусідньої квартири були доставлені в лікарню з опіками та іншими травмами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися