В Одесі родини загиблих захисників отримали благодійну допомогу

Загалом 200 родин отримали гуманітарну допомогу

В Одесі продовжують надавати підтримку родинам полеглих героїв. До Дня сім’ї, завдяки ініціативі Управління з питань соціальної підтримки ветеранів Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради, 200 родин загиблих захисників і захисниць України отримали продуктові набори та засоби особистої гігієни. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Ця благодійна акція була організована у співпраці з Волонтерським центром "Гостинна хата". Департамент праці та соціальної політики не вперше працює разом із цим центром. Раніше, за підтримки "Гостинної хати", благодійна допомога була надана особам з інвалідністю, отриманою внаслідок війни.

Гуманітарна допомога є лише одним із аспектів підтримки, яку місто надає родинам своїх полеглих героїв. Цей захід також мав на меті висловити вдячність родинам та показати, що громада пам’ятає про їхні втрати і не залишає їх наодинці зі своїм горем.

Підтримка ветеранів в Одесі

В Одесі, для отримання послуг з професійної адаптації, можна звернутися до Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради. Також у місті існує експериментальний проєкт з професійно-технічного навчання для ветеранів війни та осіб з інвалідністю.

За детальною інформацією щодо отримання послуги з професійної адаптації звертатися до Управління з питань соціальної підтримки ветеранів Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д (Єдине вікно ветерана) або за телефоном: (048) 705 18 40.

Навчання в рамках експериментального проєкту з організації професійно-технічного навчання для ветеранів війни та осіб з інвалідністю внаслідок війни можна пройти в Державному навчальному закладі "Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості" (адреса: м. Одеса, вул. І. Рабіна, 18а, тел.: (048) 705 44 05).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися