Ситуація на Одещині: ворог продовжує нагнітати ситуацію в регіоні

Небезпека ракетних ударів висока

Під сигнали повітряної тривоги, але без обстрілу. Так пройшла ніч на Одещині, повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук у телеграм .

За його словами, ворог не готовий ні фізично, ні морально здійснити військово-морську десантну операцію. Але ситуація на кордоні із невизнаним Придністров'ям залишається напруженою.

"Ворог бачить нашу міць і готовність до відсічі. Ситуація у прикордонних районах з невизнаним Придністров'ям залишається напруженою. Охорона державного кордону посилена для того, щоб своєчасно реагувати на будь-які, зокрема, озброєні провокації", - зазначив Братчук.

Крім того, спікер ОВА розповів, що в Україні достатньо пшениці, щоб воювати та жити, а надлишки зерна мають йти на експорт, і для цього ухвалюються відповідні рішення.

Також Братчук нагадав про мінно-вибухову небезпеку на узбережжі Чорного моря. Посещати одеські пляжі зараз категорично заборонено – вони заміновані і, до того ж, є ризик потрапити під обстріл, оскільки останнім часом ворог "націлився" на туристичну інфраструктуру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися